Microblading

Microblading on kulmakarvojen pigmentointi, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnollisen näköiset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme ovat luonnollisia, eivätkä ne ole haitallisia iholle. Pigmenteissä ei ole raskaita metalleja eikä rautaoksidia. Pigmenttejä ei myöskään ole testattu eläimillä. Ainoastaan puuduteaine lidocainelle voi olla allerginen. Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblading -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Pysyvyys kuitenkin vaihtelee jonkin verran riippuen mm. ihon laadusta.

 

Ensimmäisen Microblading käsittelyn hinta on 250€, joka sisältää myös noin kuukauden päästä tehtävän vahvistuksen. Ensimmäisellä kerralla kulmien muoto ja paksuus suunnitellaan piirtämällä kehykset, joista uusien kulmien muodon voi hahmottaa.

Ylläpitovahvistusten hinta vaihtelee vahvistusvälistä riippuen. Kulmien pysyvyys on yksilöllistä. Yleensä kulmia vahvistetaan 6-12 kuukauden välein. Jossakin tapauksissa väli voi olla pidempi tai lyhyempi. Ylläpitovahvistusten hinnat:

1-3 kk - 30€
4-6 kk - 80€
7-9 kk - 105€
10-12 kk - 130€
yli vuosi 180€-250€

 

Tiedustelut ja ajanvaraus: Maiju Rissanen puh. 050 587 6921 / maiju@kehonexus.fi