Nexuksen blogi

Keskustelusta ja vertaistuesta apua elämän haasteisiin

Keskustelun, vertaistuen ja hyväksyvän läsnäolon merkitys korostuvat meille silloin, kun koemme elämässä vastoinkäymisiä. Millaisiin haasteisiin sinä kaipaisit keskusteluapua?

Lue lisää

Miten mielesi suhtautuu muutoksiin?

Joskus omat ajatuksemme voivat tulla esteeksi haluttuihinkin muutoksiin. Jos toiveenasi on tehdä pienempi tai isompi muutos elämässäsi. kannattaa aloittaa omien ajatusten muuttamisesta.

Lue lisää

Millaista tarinaa itsestäsi kerrot?

Jokaisella meillä on oma, yksilöllinen elämäntarinamme. Siihen millainen tuo tarina on, vaikuttaa kaikki kokemuksemme, mutta myös se, miten haluamme tarinaa kertoa.

Lue lisää

Omaa aikaa ja pysähtymistä kesän retriiteillä

Haaveiletko, että sinulla olisi enemmän aikaa itsellesi? Oletko tottunut auttamaan muita, mutta itselle on vaikea sallia hyviä asioita? Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää, koska sitä kautta on helpompi jakaa hyvää myös muille.

Lue lisää

Apua stressiin ja uniongelmiin Neurosonic hoidoilla

Neurosonic tuolin toiminta perustuu matalataajuiseen värähtelyyn, joka vaikuttaa rauhoittavasti autonomisen hermoston kautta. Neurosonicilla voi saada apua mm. uniongelmiin, stressiin, kiputiloihin, palautumiseen, turvotuksiin ja päänsärkyyn.

Lue lisää

Haluatko hemmotella äitiä?

Äitienpäivä lähestyy ja varmasti moni miettii sitä, millä tavalla äitiä voisi muistaa. Mitä äiti kaipaisi tässä hetkessä? Voisiko se olla rentoutumista, kauneutta tai hyvää oloa?

Lue lisää

Terapeuttinen valokuvausryhmä, oma voimakuva

Onko sinulla vaikeuksia katsoa itseäsi kuvista, tai esiintyä kameralle? Älä huoli, et ole yksin! Terapeuttisen valokuvausryhmän tarkoituksena on muuttaa omaa käsitystä itsestä hyväksyvämpään ja lempeämpään suuntaan. Itsemyötätunto on taito jota voi oppia.

Lue lisää

Tunnistatko kehon ja mielen yhteyden?

Oletko koskaan ajatellut, että mielelläsi on paljon vaikutusta kehoosi, sekä toisinpäin? Entä oletko uskaltanut pysähtyä kuuntelemaan tunteitasi, sekä kehosi viestejä? Kaikki tunteet eivät tunnu hyviltä, mutta ovat silti yhtä tärkeitä. Omaan itseen tutustumista ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa.

Lue lisää

Toiveissa kauniit ja kestävät kulmakarvat?

Microbladingista on tullut hyvin suosittu keino saada kulmakarvoihin muotoa ja ryhtiä. Monia kuitenkin jännittää kipu, sekä lopputulos, jonka vuoksi päätöstä kulmien ottamisesta voi olla vaikea tehdä. Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ennen toimenpidettä ja mihin voi etukäteen varautua?

Lue lisää

Yrittäjien rentoutushetki

Yrittäjien rentoutushetkessä voit unohtaa arjen kiireet ja hiljentää ajatustesi virtaa. Saat vaan olla, rentoutua ja kuulostella, mitä sinulle ja kehollesi kuuluu. Voit ottaa mukaasi mukavat vaatteet ja villasukat. Olet ansainnut hetken vain itsellesi.

Lue lisää

Kehon myötätuntoista kuuntelua Myötätunnolla minulle -hetkessä

Kiireisessä arjessa oman kehon kuunteleminen voi helposti unohtua. On tärkeää sallia itselleen lepoa, sekä suhtautua myötätuntoisesti omaa kehoa kohtaan. Myötätunnolla minulle, olen arvokas -hetki ohjaa lempeästi huomioimaan sekä hyväksymään oman kehon tuntemuksia.

Lue lisää

Aloittelijaystävällistä, lempeää joogaa

Kaipaatko harrastusta, jossa voit hyväksyen kuunnella omaa kehoa ja mieltä, ilman suorittamista tai paineita? Nexus jooga on lempeää kehon ja mielen huoltoa, jossa väsymyskin on sallittua. Voit tehdä juuri sen mikä itsestä hyvältä tuntuu, sillä sinä riität juuri omana itsenäsi.

Lue lisää

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kehoterapiakeskus Nexus sekä Trauma- ja psykoterapiakeskus Geneesi pyrkivät tarjoamaan erilaisia hyvinvoinnin palveluja laaja-alaisesti kehoa ja mieltä huomioiden.

Lue lisää